F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

Kenangan lalu~

Assalamualaikum ladies and gentleman.


Dah lama tak buat entry baru. Rindu rasanya. 
Mula sekolah je busy memanjang. 
Letih okey?! 
Homework belambak.
Jeles aku dekat orang yang tak ada kerja tuh -.-

Teringat tahun lepas :'(
Ni nak nangis nih .
Rindu dekat semua cikgu tahun lepas
Kelas 2Amanah .
Semua sporting, baik-baik, kelakar,gila-gila. 
Haih . Rindu gila!

Akhir tahun nih jadi jugak pindah Yay :') 
Hope sangat dapat masuk asrama sebab boleh jumpa atiq or jiha
Tu pun kalau diaorang dpt masuk jugak . 
Akhir tahun tetap ada peperiksaan jugak.
Cuma dah tukar nama jadi PPMR .
I don't know what PPMR mean.
And tak nak tahu pun

PBS diberhentikan .
I Don't Know Why ? 

Sekarang cikgu faezah dah macam kurus sikit . 
LOl. 
Comel je cikgu . Rawr :3 
Cikgu Wastiah dah kelam kabut dgn budak tingkatan 1 xD
Hmm, anyway I miss you all :)
SO SO SO SO SO MUCH :D
Bye-bye my dear friends :)

0 comment[s] | back to top

Last moment :/ I gonna miss you
  
Assalamualaikum :) 
*khas untuk Dayah

Hidayahtul Fitrah & Me

Hari ini ingat nak pergi metro but masalah lain pulak jadi :(
Sedih sehh , siapa punya pasallah ni .
"Siapa makan cili dialah yang akan terasa"
-.- puih.
Last-last lepak berdua rumah aku. 
Jadi CC tak berbayar sekejap rumah aku ni xD
Makan cadbury, makan rambutan.
Then main games xD
Tak boleh blah betul . 

Last-last tangkap gambar jugak . :D 
Hehe.
Bosan punya bosan.
Dayah balik sebab nak tidur
Tak beradab katanya tidur rumah orang xD
Ahaks <3  
Beradab rupanya kawan aku sorang ni *perli :P

Dear Hidayahtul Fitrah,
Thanks for be my friend :)
Thanks selalu dengar masalah aku 
Thanks tak lupa aku :')

Nanti dah pindah jangan lupa aku!
Kau lupa aku, siap kau
Aku lenyek jadi kentang putar aku buat. 
Then kasi Jiha makan xD 

Ni aku nak pesan sikit :)
Jadilah manusia yang baik,solehah, penyabar dan berguna
Aku tak kata selama ni kau tk baik atau tak guna
Cuma berubah kearah yang lebih baik :)

Control panas baran :)
Bak kata mak aku
"kalau ikut hati mati , ikut suka binasa" 
"lidah lebih tajam dari pisau"
 
Semoga berjaya dalam PBSMR! ;D
DON'T BAKAR BOOK!
Bakar otak kau bolehlah xD
And semoga berjaya di dunia dan akhirat.
Harap hubungan baik ini dapat dipimpin sampai Syurga :)
Rawr rawr :* <3 :*

Byeeee :) Daa...

0 comment[s] | back to top

Azam :D
Me 

Assalamualaikum.

Yay! Cuti sekolah dah lama mula ._.
Bosan.
Start aje cuti sekolah mesti buka Fb, Youtube, Manga, Games. 
Dah tak ada kerja lain dah . Bosan yang teramat sangat.
Hahaha. Jadi macam orang gila duduk kat rumah.
Teringat nak buat entry ye dok ? 

Azam tahun baru aku. Hm .
Jadi BudakHot . *Palotak kamu.
Mestilah nak jadi yang lebih baik dari yang dulu. :) 
Nak jaga aurat, jaga solat 5 waktu, jaga mulut and jaga tepi seluar sendiri!

Tahun depan nak belajar sungguh-sungguh.
Terutama sekali Bi aku. Hampeh, hancur berkecai , berhabuk. Erk ? O.o''
Nak masuk Asrama Kuala Kelawang. 
Tu pun kalau ada rezeki.

Mmkay Bye. Assalamualaikum .
*Lazy nak tulis panjang-panjang sebenarnya xD

0 comment[s] | back to top

Kau DIAM!
Assalamualaikum !

                                                          SITI NAJIHAH A.K.A Vampire

Hari ni tergerak hati nk tulis pasal Jiran Sebelah Meja aku nih -.- .
Kesian kau , dayah & atiq aku dah tulis tapi kau  . Sedeh .
Dia Siti Najihah Binti Darahim ! Yang bermaksud "Nenek Yang Berjaya" 

Dalam hati dia mesti dia ckp aku kwaja . xD hahaha
Parah-parah . Tapi dia baik dan comey . Tk lah comey mane , aku lagi comey :p
*masuk bakul angkat sendiri lah beb ;)
Kembang kuncup kau ekk kau jiha ? ni baru puji sikit . Kau dah terkoyak sepender dah xD 

Dia ' Peminat Cadbury ' jugak . Tapi aku selalu tk bagi dia , haha . Kejam nye aku .
Ni lagu KHAS buat kau 

"Nenek-nenek si bongkok tiga siang malam bermimpi putera raja , asyik mencari Syamsul Yusof" 
*tk sedap pulak lagu aku -,- 

Terang lagi nyata tanpa disuluh dia peminat setia syamsul yusof . *big fan .
Ha , kalau tk sebut pasal Syamsul Yusof akan keluarnya KL GANGSTER 2 . 
Apa nk jadi dgn anak orang ni ? -.- . Kalau aku sepak kau agak-agak kau insaf tk ? 

Lagi satu kalau duduk sebelah dia , mesti dia tanya "tudung aku okey tk ? anak tudung aku okey tk ? " 
Ayat kebiasan dia . Aku naik muak nk layan bukan muak je naik mual aku dgr sampai rasa nk muntah hijau.

SEKIAN TERIMA KASIH . 
.Nota kaki :  Baik blah daripada kena serang vampire pukul 12 malam nnt . *pegang yaasin* 
Assalamualaikum

0 comment[s] | back to top

Ini Gempak !!

                                                           *curi gambar yg terlatest dayah :P .

Assalamualaikum .
Pheww . Letih , pikir idea . Last-last dapat jugak dan ni lah dia ! . Kawe punya kawan lagi sorang . Dia sungguh "Handsome" tambah "Gangster" . Haha . 
First time aku kenal dia nampak mcm garang , aku sendiri pun takut . Kehkeh 
Ape kejadah lah time tu aku sendiri pun tk tahu .

Name dia Hidayahtul Fitrah . Panggil Dayah . :) 
Pengawas yang tidak bertanggungjawab xD . 
Matilah aku sat lagi kena bali batu lesung .

Budak ni gempak , lain pada yang lain . 
Kalau nk bezakan dayah lebih kasar dari yang lain .
Tu yang buat aku senang nk bergaul dgn dia ;) . 
Baik , tk pernah nk tinggal kawan .

Cuba satu je -.-'' . Dia selalu gelakkan aku salah eja time BI .
Aku broken BI sehh . Tapi bagus lah :) 
Dayah kan ada ? . 
"Looking A Head"- aku tulis . Sepatutnya "Looking Ahead" .
Oh Myyy ~ sedeh je . -.- 

Baru aku tahu dia jugak "Peminat Cadbury" 
Hehe. 
'Abang' gangster pun ada taman dalam hati ekk ? .
Alololo sweetnye aii hati kau xD . 

Dah-dah kang sat lagi dayah kata aku meraban tk tentu pasal . 
Baik aku blah . BYE ! Assalamualaikum !.






0 comment[s] | back to top

Sebesar-besar kau sekecil-kecil aku .

Assalamualaikum . 
Tajuk di atas tiada kena menggena . Harap pedulikan . 
Hari letih kot , huh . Dah lah tadi mase math boleh pulak bawak buku BI . 
O M G O M G

Nasib je tk kantoi . Kalo tk memey sedeh lah . 
Kebelakangan ni aku asyik mood tk berape nk baik . Tak tahu kenape . Letih mungkin .
Serabut pasal exam pun same . Rase markah nnt same mcm kelas bwh je . 
Name je Amanah  tapi mcm Apetah .

Dekat sekolah tadi dok sebut "Banana" 
Maksud dia Lapar kau tahu ke dok ? . 
Haha . Kalau ingat balik rase nk gelak tapi letih tk boleh nk gelak . 
Keje rumah makin bertimbun tapi tuan punye diri ni hah malas ya amat nk buat . 
Sorry lah buku tk kuasa aku nk hadap kau 24/7 okey ? .

Jiha kata aku suke budak mata ? . What ? . Try say it again if you can . .-.
Kalau kau rase nk berbuka dgn tapak tangan sila kan . 
Tu baru sampai hati kalau sampai kaki amacam ? .
Pergi mimpi paan kau tu . 

Atiq berdakwah di surau . -,- haha 
Lawak kot , dalam hati aku ckp " atiq kau berdakwah ke buat lawak antarabangsa . Adudududuh buntuh gwa mcm ni " . Tk sampai hati nk gelak di realiti gelak dalam hati pun jadi . ;) .

Pejam celik pejam celik Ramadhan dan nk pergi . Feel sad for it . 
Harap dapat menyambut Ramadhan dgn famliy lagi . 

Seteruk-teruk aku , aku tak tikam belakang kawan aku . 
Kau pun tahu aku mcm mane .
Sekali aku ckp aku benci aku tetap akan benci .
Maaf itu keputusan aku Mutammad . TITIK . 



0 comment[s] | back to top

Crazy Exam .



Assalamualaikum .

Hari ni gwa exam , huahuahua ngeri gwa nk jawab lu tau ? lu tk tau lu diam . Tadi exam bm , sivik , math .
Pfftt . -,- .Bm exam dia senang lahh gak . Karangan rangsangan je pun kan kan ? . Memupuk amalan membaca je kan kan . Aku buat 118 patah perkataan jerr . Kau hadeww ? iteww hadeww . cehh ayat lapok kasi tapor sikit . PANG ! . K dah puas kena tampar . *ehh tetibe gedik ni asal ? .

Tadi kena tukar tempat . W T P ?! . Depan whitebroad pulak tu . Eii benci giler . Kanan NIK , kiri MAI , belakang ? Minah kiah lah sapo lagi kan lepas nama aku yg popular lagi terhangat di pasaran ni kan ? . Kau ade kiahh ? .

Sivik gwa , hahaha Jalur gemilang terbilang-bilang terbintang-bintang lah kot kot . Nk tahu satu rahsia nk berjaya dalam sivik ? . Jangan bace buku sivik mcm aku ni ha . Senang ya amat kok . Engak perlu baca buku teks kok . haha . Nik semak nk pinjam correction tape aku . Semak k .

Math ? ! uwhhh .


You know what ? .


Coz of you , I must study late night . I know I an Idiot . Study study study . Pecah otak gwa mcm ni !
Atiq banyak lah kau punye nice ekk ? ayat mintak penyepak tripel double hundred thousand you know ?!


Math tadi saje cari nahas dengan aku . You know math I hate you so much . Why you always came to my life ? . Please go out from my brain , It make me sick you know ? . Dear math , you know I always fail to calculate you . Your number to much until my finger not enough . *maaf broken bi .

Punah harapan Jalur gemilang terbilang-bilang terbintang-bintang aku no . 9&10 je senang nk mampus . 1-8 susah ya amat . 5 soalan gwa taram . Harap je kelas A tapi hapekk . Cikgu saje je bagi soalan susah susah . Atiq berani tinggal kosong . huhu . Gwa kecut nk tinggal kosong aku tulis merepek je lah dekat kertas math tadi .


Kata-kata semangat utk kawan-kawan yg exam sekali dgn aku . :') good luck . tomorrow SC so easy maybe? .





okey bye . Salam sayang dari FiahMFG . ;) Assalamualaikum .

0 comment[s] | back to top